top of page

Πώς να υποστηρίξετε τον Αθλητικό Σύλλογο "ΔΙΑΣ" Λάρισας


Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΑΣ» Λάρισας αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην ιστορία του ελληνικού TAE KWON DO, κατακτώντας πολλά μετάλλια σε Εθνικές και Διεθνείς διοργανώσεις.


Πρωτεργάτης του Συλλόγου ο Σταύρος Ζεϊμπέκης, κάτοχος 6 DAN, υπήρξε Πανελλήνιος Πρωταθλητής και ο πρώτος που κατέκτησε το 1ο Χρυσό μετάλλιο στο Tae Kwon Do στην Ελλάδα, στην βαριά κατηγορία!



Συνέχειά του ο γιος του και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tae Kwon Do, το 2006 στην Ταϊλάνδη, Χρήστος Ζεϊμπέκης!


Σκοπός του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΔΙΑΣ» ΛΑΡΙΣΑΣ, η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, η καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του Ολυμπιακού Αθλήματος Tae Kwon Do, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Tae Kwon Do (WORLD Tae Kwon Do), και της γυμναστικής (φυσικής αγωγής) για τη σωστή σωματική διάπλαση, άσκηση του πνεύματος και του σώματος και μέσω αυτών τη διάπλαση ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων. 


Επίσης, η καλλιέργεια όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων καθώς και όσων στην πορεία θα αναγνωριστούν ως επίσημα Ολυμπιακά.


Είμαστε περήφανοι για το έργο που έχουμε επιτύχει, 28 συναπτά έτη, μέχρι και σήμερα, αλλά πιστεύουμε ότι με την οικονομική σας υποστήριξη, μπορούμε να ενισχύσουμε σημαντικά τις προσπάθειές μας και με τη σειρά μας να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει τόσο σε διοργανώσεις της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. 


Ποια τα οφέλη, μέσω της χορηγίας, για το Σύλλογο και για την επιχείρηση;


Μακροπρόθεσμη Βιωσιμότητα: Η χορηγία σας θα συμβάλει στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά μας, διασφαλίζοντας ότι ο Σύλλογός μας παραμένει μια ισχυρή και αξιόπιστη επιλογή τόσο για τους ενεργούς αθλητές μας όσο και για παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν στην αθλητική μας οικογένεια.


Δημόσια αναγνώριση: Εκτιμούμε τους χορηγούς μας και θα παρέχουμε τη δέουσα αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του λογότυπου της εταιρείας σας στον ιστότοπο, στις εκδηλώσεις μας, όπως επίσης και σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό αυξάνοντας την προβολή της επωνυμίας σας.


Θα ήταν τιμή μας να συζητήσουμε πώς η υποστήριξή σας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει καλύτερα στους δικούς σας στόχους και πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η επένδυσή σας θα χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και ανταποδοτικά για την επιχείρησή σας.


Η οικονομική σας υποστήριξη θα βοηθήσει το Σύλλογο να στηρίξει και να υποστηρίξει τα όνειρα των αθλητών στον πρωταθλητισμό!


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο acdiaslarissas@gmail.com ή 2410620152 / 6907900070 για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση ή για τυχόν διευκρινίσεις που μπορεί να χρειάζεστε!


47 views0 comments
bottom of page