top of page

Εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου "ΔΙΑΣ" Λάρισας

Ο Αθλητικός Σύλλογος "ΔΙΑΣ" Λάρισας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024 στο νέο του προπονητήριο!


Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν οι απονομές εγχρώμων & μαύρων ζωνών και βραβεύτηκαν αθλητές που διέπρεψαν το 2023 κατακτώντας θέσεις στο βάθρο!



ΠΡΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ







ΠΡΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών έως 21 ετών στα -63 κιλά & 5ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων













ΤΣΑΝΤΖΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ






ΤΣΑΝΤΖΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ : 1η θέση στο πανελλήνιο κύπελλο στα -67κιλα γυναικών.





ΚΟΝΤΟΒΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ










ΚΟΝΤΟΒΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ : 1ος στο πανελλήνιο κύπελλο παίδων κορασίδων στα -61κιλα

















Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο κ. Βλαχούλης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και ο κ. Τζατζάκης Φώτης - Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Εξωστρέφειας Δήμου Λαρισαίων & Πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου όπου και απένειμαν στους αθλητές τα πτυχία και τις ζώνες όπως και βράβευσαν τους διακριθέντες αθλητές του Συλλόγου.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές, γονείς και τους καλεσμένους μας για την παρουσία τους αλλά και την διαχρονική τους στήριξη προς το Σύλλογό μας.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την οικογένεια Θεοδώρου, THITA DESIGN & CONSTRUCTION, όπου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιούργησαν ένα ασφαλές, όμορφο χώρο προπονητήριο για τους αθλητές μας!





Υποστηρικτής του Συλλόγου μας και της προσπάθειας για την ολοκλήρωση της μετάβασής μας στο νέο μας προπονητήριο η εταιρεία Carpet Clean Τσακνάκη.

Σήμερα η εταιρεία του κ. Τσακνάκη προσέφερε, σε δύο τυχερούς - μέλη του Συλλόγου, 2 δωροεπιταγές υπηρεσιών της εταιρείας.









Το Δ.Σ. του Συλλόγου για αυτή τη χρονιά αποφάσισε να προσφέρει στους 2 τυχερούς που βρήκαν το φλουρί, Τσακνάκη Αθανάσιο & Πουτσιάκα Μαριέττα, την κάλυψη της συμμετοχής τους σε μία διοργάνωση, αντίστοιχα, που θα συμμετάσχουν.

Ευχόμαστε στους δύο αθλητές πάντα τυχεροί & με πολλές διακρίσεις!



Στιγμιότυπα από την εκδήλωση!



bottom of page