top of page

2 Χρυσά και 1 Χάλκινο μετάλλιο ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε ανοδική πορεία οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη με την συμμετοχή 560 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα, με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.



Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι Τασιόπουλος Παναγιώτης-Μάριος, Τασιόπουλος Τηλέμαχος, Μαλάκος Δημήτριος, Μέκρας Φίλιππος, Κοντοβάγιος Θεόδωρος και Τσάντζαλη Ειρήνη. Οι αθλητές απέσπασαν 2 χρυσά μετάλλια, 1 χάλκινο μετάλλιο, 2 πέμπτες θέσεις και μια έννατη θέση. Αναλυτικότερα, τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Τασιόπουλος Παναγιώτης Μάριος στα -65κιλά παίδων, ενώ η Τσάντζαλη Ειρήνη στα -73κιλά γυναικών. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κοντοβάγιος Θεόδωρος στα -65κιλά παίδων, ενώ τις πέμπτες θέσεις κατέκτησαν οι Τασιόπουλος Τηλέμαχος στα -49κιλά παίδων, Μαλάκος Δημήτριος -45κιλά παίδων και την έννατη θέση κατέκτησε ο Μέκρας Φίλιππος στα -41κιλά παίδων.


Επόμενος σταθμός είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Πάτρα, όπου οι αθλητές που θα διακριθούν θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα για το 2024.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και για το ήθος τους, τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και του Συλλόγου και τον προπονητή κος Ζεϊμπέκη Χρήστο για την ολοκληρωμένη προετοιμασία των αθλητών.


Οι εγγραφές στον Σύλλογο πραγματοποιούνται όλο το χρόνο.
Ελάτε να γνωρίσετε το Ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και τις αξίες που πρεσβεύει.  





76 views0 comments
bottom of page