ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Train with the Best

dias-813_edited.jpg

ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Προπονητής

Το όνομά του είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη λέξη ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το 1970, στην Αθήνα,όπου και σπούδαζε (απόφοιτος τριών σχολών του ΤΕΙ). Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών στην βαριά κατηγορία, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του Ελληνικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από την επίσημη ομοσπονδία. Η αγάπη του για το Ολυμπιακό Άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, οι γνώσεις του αλλά και η τεράστια εμπειρία του, τον οδήγησε στην απόφαση να γράψει (και να εκδόσει) το βιβλίο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, όπου μέσα περιέχει όλη την ύλη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Αγωνιστική προπόνηση, Πούμσε, Ονομασίες, Κορεάτικο Λεξιλόγιο, Ψυχολογία, Προσωπικές Έρευνες κ.ά.). Έχει βραβευθεί ως ο καλύτερος προπονητής στη Θεσσαλία στις πολεμικές τέχνες. Επίσης, ήταν μέλος στην Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

1660457_10153013557996523_6584477937960744797_n.jpg

ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Προπονητής

Στα χνάρια του δασκάλου του (και πατέρα του), είναι πρωταθλητής Ελλάδος (Παίδων-Εφήβων-Ανδρών).Αγωνίστηκε στις κατηγορίες σωματικού βάρους -80 kg, -84, kg, -87 kg και +87 kg, Μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006, συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Εφήβων και Ανδρών. Βραβευμένος στους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος και της Θεσσαλίας, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Μεσογειακά, Βαλκανικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Επίσης συμμετείχε και σε διεθνείς διοργανώσεις και camp στο εξωτερικό (όπως σε πανεπιστήμια της Κορέας κ.ά.). Κάτοχος μαύρης ζώνης 4 νταν. Πτυχιούχος προπονητής με ειδικότητα κλειστούς χώρους από τόο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Πτυχιούχος προπονητής κατηγορίας Β' της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Πτυχιούχος Προπονητής της ΓΓΑ Γ' κατηγορίας με ειδικότητα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Aπόφοιτος της σχολής GR.A.F.T.S. HELLAS, στο Personal Training, Vibration, Total Functional Training, TRX Ιμάντες Αιώρησης, Kettlebells, FMS, ELEIKO Weightlifting for Sports. Τελειόφοιτος του ΤΕΙ Λάρισας σχολή Ηλεκτρολογίας.

Επιστημονικοί Συνεργάτες

86857594_190858302121955_250612544741939

Παιδοψυχολόγος

Παπανικολάου Φιλίτσα

Σπούδασε Παιδοψυχολογία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Ιταλίας Università degli studi di Urbino ‘Carlo Bo’. 

 

Έχει εκπαιδευτεί στο Παιδικό Ιχνογράφημα, στην Κλίμακα αξιολόγησης νοημοσύνης για παιδιά και εφήβους Wisc III, στο Αθηνά-τεστ, στην Σχολική Προετοιμασία Παιδιών με Αναπτυξιακές Διαταραχές, καθώς και στο πρώτο επίπεδο της Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων PRT. ‘Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Έχει κάνει μετεκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο πρόγραμμα Ψυχοπαθολογία του βρέφους, του Παιδιού και του Εφήβου και στο πρόγραμμα Διαχείριση Χωρισμού – Διαζύγιο Γονέων.

 

Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στην Ιταλία και στην Ελλάδα. 

Παρέχει συμβουλευτική σε γονείς καθώς και ψυχοπαιδαγωγική αξιολόγηση και παρέμβαση με εξατομικευμένα προγράμματα σε παιδιά και εφήβους. 

Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο Παιδοψυχολόγου-Κλινικού Ψυχολόγου, όπου συνεργάζεται με παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα διδάσκει ως καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Aegean College του Ομίλου Όμηρος.