Αναζήτηση

Χρυσές επιτυχίες

Νέες χρυσές επιτυχίες του συλλόγου στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου 3-6 Μαρτίου 2022.

Ο σύλλογος συμμετείχε με 4 αθλητές κατακτώντας 1 χρυσό μετάλλιο, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια. Αναλυτικότερα, η Γκόλτσιου Ν. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της αποδεικνύοντας την επιλογή της στην επίλεκτη ομάδα της ένωσης, ενώ ο Πουτσιάκας Σ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, κάνοντας δυο νίκες και χάνοντας στον τελικό μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που έληξε ισοπαλία και η νίκη δόθηκε στον αντίπαλο. Η Γκόλτσιου Ι. κατετάγη 3η συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο κύπελλο, δείχνοντας βήματα σταθερότητας και προόδου και τέλος ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, Τσερώνης Σπ. κατέκτησε την 3η θέση, κάνοντας και αυτός την αρχή του στις επίσημες διοργανώσεις. Επόμενος σταθμός είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ένωσης Νοτίου Ελλάδος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή Ζεϊμπέκη Χρήστο και τους αθλητές, για την ανοδική τους πορεία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρόγραμμα αγώνων. Τέλος, το Δ.Σ. ευχαριστεί τους υποστηρικτές του συλλόγου, BARISTAS COFFEE στην Ιωαννίνων 109 και Γκόλτσιος Χρ. εξοπλισμοί αυτοκινήτου-ηλεκτρολογικός εξοπλισμός.

Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο.