Αναζήτηση

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, για το πρώτο γκρουπ αθλητών. Οι αθλητές εξετάστηκαν στην επίσημη ύλη, πουμσε (κινησιολογία), βασική τεχνική, ονομασίες κινήσεων, θεωρία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αγώνα, αυτοάμυνα και θραύσεις ξύλων.

Στις εξετάσεις εγχρώμων ζωνών μας τίμησαν με την παρουσία τους, το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κος Καπετάνος Χρήστος, ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ κος Κουρδής Ιωάννης, ο κος Νινίκας Κωνσταντίνος και ο κος Αυγέρος Γεώργιος προπονητής του Α.Σ. ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ. Ο κος Καπετάνος συνεχάρη τους αθλητές, για την προσπάθεια και για τον αγώνα που κάνουν, για την αναγκαιότητα της ένταξης του αθλητισμού στη ζωή και για τις αξίες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ τις οποίες του συμβούλεψε να τις υιοθετήσουν και στην ζωή τους.

Σειρά έχουν άλλα δυο γκρουπ αθλητών εγχρώμων ζωνών, που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο.


Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή κος Ζεϊμπέκη Χρήστο και θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΕΑΚ κύριο Κουρδή για την στήριξη και για την υποστήριξη τόσο στον σύλλογο όσο και στον αθλητισμό.


Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά όλο το χρόνο.


Έδρα: Λαγού 6, Λάρισα Τ.Κ. 41222 Τηλέφωνο: (+30) 2410 610615 Κινητό: (+30) 6907 900070

98 Προβολές0 Σχόλια