top of page

Ιστορικό

από το 1996 δίπλα στους αθλητές μας

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ Λάρισας αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην ιστορία του ελληνικού TAE KWON DO, κατακτώντας πολλά μετάλλια σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Προτεργάτης του Συλλόγου ο Σταύρος ΖεΪμπεκης, κάτοχος 6 DAN, υπήρξε Πανελλήνιος Πρωταθλητής και ο πρώτος που κατέκτησε το 1ο Χρυσό μετάλλιο στο Tae Kwon Do στην Ελλάδα, στην βαριά κατηγορία!

Συνέχειά του ο γιος του και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tae Kwon Do, το 2006 στην Ταϊλάνδη, Χρήστος Ζεϊμπέκης! 

Προπονητές

Train With The Best

Οι στόχοι σας για τον αθλητισμό και τη φυσική σας κατάσταση μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά η επιθυμία για βελτίωση είναι πάντα εκεί. Οι προπονητές & οι συνεργάτες της ομάδας μας δεσμεύονται να σας βοηθήσουν να φτάσετε και να ξεπεράσετε το επόμενο επίπεδο απόδοσης.

αρχείο λήψης.jpeg

ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δάσκαλος 6 DAN

Το όνομά του είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη λέξη Tae Kwon Do.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Tae Kwon Do το 1970, στην Αθήνα όπου και σπούδαζε.

Υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών στην βαριά κατηγορία, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του Ελληνικού Tae Kwon Do, στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε από την επίσημη ομοσπονδία.

Η αγάπη του για το Ολυμπιακό Άθλημα του Tae Kwon Do, οι γνώσεις του αλλά και η τεράστια εμπειρία του, τον οδήγησε στην απόφαση να γράψει και να εκδόσει το βιβλίο για το Tae Kwon Do, όπου μέσα περιέχει όλη την ύλη του Tae Kwon Do (Αγωνιστική προπόνηση, Πούμσε, Ονομασίες, Κορεάτικο Λεξιλόγιο, Ψυχολογία, Προσωπικές Έρευνες κ.ά.).

Έχει βραβευθεί ως ο καλύτερος προπονητής στη Θεσσαλία στις πολεμικές τέχνες.

 

Επίσης, ήταν μέλος στην Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do.

Ανώνυμο σχέδιο.png

ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Προπονητής

Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tae Kwon Do

Στα χνάρια του δασκάλου και πατέρα του, Πρωταθλητής Ελλάδος (Παίδων - Εφήβων - Ανδρών).

Αγωνίστηκε στις κατηγορίες σωματικού βάρους -80 kg, -84, kg, -87 kg και +87 kg με μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006, συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Εφήβων και Ανδρών.

 

Βραβευμένος στους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος και της Θεσσαλίας, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά, Μεσογειακά, Βαλκανικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Επίσης συμμετείχε και σε διεθνείς διοργανώσεις και camp στο εξωτερικό (όπως σε πανεπιστήμια της Κορέας κ.ά.). Κάτοχος μαύρης ζώνης 4 DAN.

 

Πτυχιούχος προπονητής με ειδικότητα σε κλειστούς χώρους από το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ.

Πτυχιούχος προπονητής κατηγορίας Β' της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do. 

Πτυχιούχος Προπονητής της ΓΓΑ Γ' κατηγορίας με ειδικότητα Tae Kwon Do. 

Aπόφοιτος της σχολής GR.A.F.T.S. HELLAS, στο Personal Training, Vibration, Total Functional Training, TRX Ιμάντες Αιώρησης, Kettlebells, FMS, ELEIKO Weightlifting for Sports.

Τελειόφοιτος του ΤΕΙ Λάρισας σχολή Ηλεκτρολογίας.

Επιστημονικοί Συνεργάτες

Η ύπαρξη καλών συνεργατών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε Συλλόγου. Παρέχουν υποστήριξη, πόρους και τεχνογνωσία που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη και ταχύτερη επίτευξη των στόχων μας.

Γνωρίστε 

170219825_4128739333837361_469920297397880286_n.jpg

Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

70088606_947578548921600_7609070714221494272_n.jpg

Παιδοψυχολόγος

Ωράριο Προπονητηρίου

Δευτέρα - Παρασκευή: 16:00 μ.μ. - 22:00 μ.μ.
Σάββατο : 10:00 π.μ. - 11:30 π.μ.

Κυριακή : Κλειστά

bottom of page